Totalt antall sidevisninger

torsdag 11. august 2016

2016-08-07 Orsa Match Open - Dag 2

Dag 2, og da er det normalt ikke så farlig hvor man trekker. Brasmen kan like så gjerne dukke opp på midten av strekka som lengre ut mot kantene. Opp av hatten kom B11. 2 til venstre for der jeg satt igår. Folke satt her igår.




På min venstre side hadde jeg Tonje og på høyre brodern. Så da har jeg en av gårsdagens vinnere på min seksjon idag. Vinner jeg idag, så blir jo han max 2, og da er det vekta som avgjør om jeg havner forran han eller ikke. Peter og Kenneth som også vant igår havnet begge på C-seksjonen. Det betyr jo også at en av dem max kan bli nr.2. Så gjør jeg jobben min idag, og får en brukbar vekt så kan jeg iallefall bli nr.2 i årets konkurranse.

Hadde ikke noen store vannliljeroser i nærheten av meg idag, men hadde ei rose med små vannliljer halvt venstre, og hadde noe gressaktige vekster som gikk helt opp til overflata på på topp 5 litt høyre. Så da la jeg 2 mortplasser der. Den til venstre kun med leem og jokers og den til høyre med mortfòr og pinkies. Hadde igjen 13 TAP og match til brasme. Hadde naturlig farge på fòret idag.

Startet med å koppe i 1 ball på hver av mortplassene, men fòret ikke brasmeplassene. Gikk rett ut på matchen å prøvde med mark. Ikke et napp på 5 minutter, så da skøyt jeg 3 baller ved duppen og gikk inn å prøvde 13 TAP. 5 minutter her, men ikke noen napp. Koppet da i 2 baller med litt mat i og prøvde mortplassene.

Prøvde høyreplassen med pinkies først, og utrolig nok var det faktisk fisk der idag. Plukket en 7-8 fisker så ble det tråere. La i en liten ball med fòr og prøvde venstre plassen istedet. I det jeg byttet plass så kroket brodern ei brasme på 13 TAP. Han fikk inn den, og var vel ca 1 kilo. Det er jo fort 3-5 timer med mortfiske. Ikke bra for min del.

Prøvde da venstreplassen min, og var småmort her også. Kunne få 2-3 fisker på pinkies her også, men så ble det dødt. Byttet til mygg, og da kunne jeg få noen få til før det ble dødt igjen. Koppet i en liten ball med leem og joker og latt plassen hvile igjen. Prøvde kjapt match og 13 igjen, men ingenting. En ball til på hver plass og inn å fiske mort igjen.

Steinar på B8 hadde fått ei brasme på match nå. Og ikke så lenge etterpå fikk også Kajs ei brasme. 3 Mann som har brasmer, så da er jeg nede på 4 plass.

Prøvde match og slider 1-2 ganger i timen, men fikk ikke noe brasme. Brodern fisket vel 50/50 etter brasme og mort, men han fikk ikke flere brasmer en sin første. Men han klarte vel å skrape sammen rundt 20 småfisker i tillegg da.

Jeg klarte å kjempe meg opp i 69 fisker idag. Trått, men artig fiske. Snittet var litt bedre enn igår, men ikke så altfor mye. mest småmort, men også en 8-10 microbrasmer, samt en og annen abbor og laue i tillegg.

Steinar hadde fått 3 eller 4 brasmer, så han kom til å vinne seksjonen min. Brodern hadde jo kilosbrasma si + ca 20 små til. Hadde han kun hatt brasma, så kanskje jeg kunne slått han, men dem små i tillegg så kom han nok til å ta meg. Kajs hade også ei brasme, men lite utenom, så kan vel bli jevn med han. Tonje,  Markku og Bentis hadde jeg kontroll på

Når veieteamet var ferdig med A-seksjonen så viste det seg at Jonas hadde vunnet der med 4,1 kilo. Nr.2 ble Folke med 3,4 kilo og 3 ble Roffe med 1780 gram.


Steinar hadde fått 4 brasmer, og vant B-seksjonen suverent med 3830 gram. Kajs på B9 veide inn 1090 gram, så tror jeg ville bli veldig jevn med han, for tipper jeg hadde ca 1 kilo småfisk. Tonje hadde 370 gram. Mine 69 fisker veide 1110 gram, så da slo jeg Kajs med hele 20 gram. Hehe. Snittet mitt idag var da 16,08 gram. Brodern veide inn 1330 gram, så da slo han meg. Ikke noe bombe når han hadde 1 kilo etter 15 min fiske da. Markku hadde 110 gram og Bentis 10 gram. 3 plass på meg da. 2+3 kan vel li topp 6 iallefall.


På C hadde nesten alle fått brasme.Vinnern ble idag, som igår, Kenneth Lilja med 4810 gram fra peg 19. Bra fiska. Nr.2 ble Peter Eriksson fra peg 16 og 3830 gram og nr.3 ble Marcus på peg 20 med 2990 gram.


På juniorbrygga hadde dem hatt et veldig bra fiske idag. Amanda vant idag som igår med sine 8590 gram.


Hvilken plassering vil jeg da få i Orsa Match Open 2016? Kenneth ville jo vinne med 1+1. Både brodern og Peter har 1+2 så begge dem går forran meg. Viste seg at jeg ble nr.4 med mine 2+3, så ble da en konvolutt denne gangen også.


Helgens gigant og en fortjent vinner - Kenneth Lilja




Helgens pall. Lilja 1, Peter 2 og brodern 3.

Takk for i år, så sees vi neste år. Samme tid, samme sted. Over and out.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Post Comment